Завантаження

  • 07.01.19

Зокрема, під час аналізу даних досьє нам вдалося знайти чимало фактів, які мають вагоме значення для оцінювання кандидатів. Ці факти можуть стати підставою для висновку про невідповідність кандидатів критеріям доброчесності та професійної етики. 

У зв’язку з цим Громадська рада доброчеcності закликає кандидатів, які бажають комунікувати з ГРД в межах конкурсу до Верховного Суду, надати нам особисті електронні адреси задля забезпечення права на відповідь. Контактні дані просимо надсилати на info@grd.gov.ua.

Громадська рада доброчесності докладе всіх зусиль, аби дати можливість кандидатам пояснити факти, які були виявлені нами в рамках збору та аналізу інформації. Комунікація з ГРД є правом, а не обов’язком кандидата. Утім, наголошуємо, що це єдиний спосіб запобігти наданню Громадською радою доброчесності недостовірної іформації до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Наполегливо просимо не затягувати та максимально оперативно сконтактувати з Громадською радою доброчесності, аби уникнути зайвих непорозумінь та питань під час співбесід у межах конкурсу до Верховного Суду. Зокрема, просимо надсилати електронні адреси не пізніше, ніж за 20 днів до дати співбесіди.